Af Kanunundan Sonra Vergi Borçlarının Yapılandırılması Eğitimi

Tarih     :28/09/2018

Sayı       :10398

İlgi: Çorlu SMMM Odası’nın 26.09.2018 tarihli ve 2018/683 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 4 Ekim 2018 Perşembe günü saat 11:00- 13:30 arası YMM-Bağımsız Denetçi İbrahim AKBAYRAK ve YMM-Bağımsız Denetçi Kadir ERKEÇOĞLU tarafından 7143 Sayılı Af Kanunundan sonra vergi borçlarının yapılandırılması, İhracat bedellerinin yuıda getirilme şartları, dövizli işlem yasağı kapsamı ve geçerliliği konulu seminerin gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu eğitim Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Eğitim ve Hizmet binamızda (Adres: Çobançeşme Mah. Yalçıntepe Sk. No:27 Bülent Ecevit Bulv.) yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.