Çorlu TSO Akademi´de "Pazarlama ve Satış Teknikleri Eğitimi” Gerçekleşti

27 Eylül 2018
Çorlu TSO Akademi´de "Pazarlama ve Satış Teknikleri Eğitimi” Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Akademi bünyesinde gerçekleşen eğitim ve seminerler kapsamında 27 Eylül 2018 Perşembe günü “Akademi’de Pazarlama ve Satış Teknikleri Eğitimi” gerçekleşti.

Dr.Zeki Yüksekbilgili’nin sunumlarıyla Odamız Kuzey Eğitim Salonu’nda gerçekleşen eğitimde;  Pazarlama ve müşteri nedir? Pazarlamanın en yeni tanımı, modern pazarlamamada değişenler, pazarlamanın sınırları. Pazarlama ne değildir? Pazarlama satış değildir, pazarlama şirketin bir bölümü değildir. Kırık cam teorisi. Pazarlama kültürünün tüm şirkete yaygınlaştırılması. Pazarlama karması. Modern pazarlama karması. (4P’den 4C’ye): Müşteri odaklı satış-pazarlama stratejileri gelişimi ve yeni pazarlama karması konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.