13 Eylül 2018
CHP Milletvekilleri´nden Çorlu TSO´ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcısı Hülya Perin, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve CHP üyeleri 13 Eylül 2018 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na (Çorlu TSO) ziyarette bulundular.

CHP heyetini; Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı karşıladı.

Çorlu, Ticaret ve Sanayi’nin Merkezidir

Ziyarette Çorlu TSO’nun Türkiye’nin en önemli kurumlarından bir tanesi olduğunu dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer; “Çorlu TSO, bölge ve Türkiye açısından son derece önemlidir. Sanayi’nin ve ticaretin merkezi olan Çorlu’da gerek üye sayısı gerekse yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Çorlu TSO’nun her çalışmasına elimizden geldiği kadar destek vereceğiz” dedi.

Çorlu ve Bölgemiz İçin Projelerimizi Hayata Geçiriyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “CHP Milletvekillerimizi ve heyetini odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Çorlu ve Bölgemiz için yaptığımız çalışmalarda siyasi partilerin desteğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Çorlu ve bölgemiz için projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ