Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu İlçe İdare Kurulu Toplantısına Katıldı

15 Mart 2013
Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu İlçe İdare Kurulu Toplantısına Katıldı

Çorlu  Kaymakamı Hulusi Doğan  Başkanlığında  düzenlenen "İlçe İdare Kurulu Toplantısı" 13 Mart 2013 tarihinde  Çorlu Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan,  Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Yenice Belediye Başkanı Mızrap Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Tolga Çemrek, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu,  Çorlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Cengiz Kalkan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İrfan Bay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel, daire müdür ve amirleri, mahalle ve köy muhtarları  katılımda bulundular.

Çorlu Kaymakamı Hulisi Doğan, "Çorlu'da göreve başlayalı altı ayı geçti. Bugün sizlerle birlikteyim. Çorlu 53 ilden daha büyük sanayi ve tarım şehridir. İdarede  disiplin ve mesai saatlerine uymak şart. Bunları daire müdür ve amirleri kontrol edecek. Kılık kıyafette önemlidir. Hele makam araçları kullanılırken tasarruf tedbirlerine mutlaka uyulmalıdır"dedi.

Toplantıda katılımcıların Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'dan söz almalarının ardından ilçemizde yapılan çalışmaları ve sorunları dile getirildi. Ayrıca 2012 yılında yapılan çalışmalar ve faaliyetler değerlendirildi. 2013 yılı projeleri ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular görüşüldü.

Toplantının son bölümünde Çorlu  Hulusi Doğan  katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.