4 Mayıs 2018
Çorlu TSO 5. Meslek Komitesi Üyelerini Dinliyor

Odamız 5. Meslek Komite Başkanı Nüvit Kırçuval, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Atak, Komite Üyeleri; Volkan Çelebi, Gökhan Tunalı, Cem Tunalı ve Ahmet Mert ile Odamız Kalite Yönetim Temsilcisi Buket Özçelik Gürcan, Konuk Isı Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. Mertler Endüstri Maddeleri Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. Gelişim Kozmetik San. ve Tic. Ltd. Şti. Öz Yıldırım Plastik ve Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti. ODS Plastik Ve Şemsiye Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, FİMAKS Plastik Anonim Şirketi ve Özcan-Pen İnşaat Otomotiv Turizm Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti'ye ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde Odamızın yapmış olduğu faaliyetler ve Çorlu TSO 2018-2021 Stratejik Planı kapsamında hazırlamış olduğumuz 2018 İş Planı hakkında bilgi verilmiştir.

5. Meslek Komitesinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde işletme sahiplerinden sektörleri ile ilgili önerileri de dinlendi. Oda üyesi firma yetkililerine ÇORLU TSO ile ilgili istek ve beklenti anketleri gerçekleştirildi.

Odaların asli vazifesini yapabilmesinin ön şartı; hizmet edeceği kitlesi ile birincil seviyede iletişim kurmaktır. Bu sebeple Çorlu TSO olarak en önem verdiğimiz konulardan biri olan Üye İletişim Bilgilerinin Güncellenmesi kapsamında; ziyaret esnasında üyelerimizin iletişim bilgileri güncellenmiştir.

Ayrıca üye kimlik kartının prestijinin arttırılması, ülke geneli ve Çorlu’da anlaşma sağlanan firmalar ile birlikte ticari yaşama hareketlilik katılması, belli kurallar çerçevesinde geleceğe dönük olarak, üye memnuniyetinin arttırılması amacı ile “ÇORLU TSO A SINIFI ÜYE KİMLİK KARTI” üyelerimize takdim edilmiştir.

HABER GÖRSELLERİ