Kişisel Marka Olmak ve Pazarlama Sanatı" Semineri Gerçekleşti

7 Mayıs 2013
Kişisel Marka Olmak ve Pazarlama Sanatı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu işbirliğiyle  düzenlenen "Kişisel Marka Olmak ve Pazarlama Sanatı" Semineri 7 Mayıs 2013 tarihinde  Odamız Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Kişisel markanın günümüze ait bir kavram olduğunu ve bizi geleceğe taşıyacağını söyleyen Özel Oytun TÜRKOĞLU; Kişisel marka bilinci özellikle içinde bulunduğumuz dönemi de dikkate aldığımızda profesyonel yaşamda çeşitli görev ve amaçlarla yer alan kişinin yarattığı etki ile iz bırakma ve değer yaratma gücünü artırıyor. Markaların bile kişiye özel davranmasının söz konusu olduğu bugün kişisel marka çok önemlidir. Kişisel farklılıklar öne çıktıkça, kişinin başarı isteği ve azmi oldukça "kişisel marka" çalışmaları önemini artıracaktır. Sosyal medyanın güçlenmesini kişilerin kendilerini daha görünür yapma isteklerini de sağlamakta olduğunu söyledi. Ayrıca pazarlama sanatı hakkında katılımcılara bilgiler verdi.