POLİS TEŞKİLATIMIZIN 173. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

10 Nisan 2018
POLİS TEŞKİLATIMIZIN 173. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Volkan’ın mesajı şu şekildedir; “173  yıllık  köklü bir geçmişe sahip olan emniyet teşkilatının sosyal hukuk devleti çerçevesinde, yasaların uygulanması, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın  huzur ve güven içerisinde düzenli bir şekilde sürdürülmesini sağlamıştır. Üstlendiği bu önemli sorumluluğu engin birikimini ve tecrübesini çağın yenilikleri ve demokratik değerlerle harmanlayarak başarıyla  sürdüren Emniyet  Teşkilatımız, gece gündüz demeden, fedakarca yürüttüğü çalışmalarıyla da halkın huzurunu ve güvenini sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün emniyet mensuplarına sağlık ve mutluluk temennilerimle, görev sırasında şehit düşen kahraman emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.