Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanını Seçti

8 Nisan 2018
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanını Seçti

1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri organ  seçimlerinin tamamlanmasının ardından  Çorlu TSO Meclisi; 08 Nisan 2018 Pazar günü Odamız Meclis Salonu’nda biraraya gelerek kendi aralarında  gerçekleştirdikleri seçim ile Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve  Meclis Katip Üyesini belirlediler.

Çorlu TSO Meclis Başkanı  Erdim Noyan

Çorlu TSO  46 Meclis Üyesinden; 46’sının oy kullandığı seçimde;

Çorlu TSO Meclis Başkan adayları; Meclis Üyeleri Erdim Noyan (32) ve Ahmet Bayram  (12) oy alarak; Meclis Başkanlığı görevine oy çokluğu ile Erdim Noyan seçildi.

Meclis Başkan Yardımcılığına Umut Güngör (30), Faysal Çakmak (29), Meclis Katip Üyeliğine ise  İsmail Korkut (32) oy alarak seçildiler.

Devraldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacığız.

Seçimlerin ardından Meclis Üyelerine teşekkür konuşması yapan  Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan “Uzun ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. Önce Meslek Komitesi Üyelerimizin sonrada, Meclis Üyelerimizin takdiriyle önümüzdeki 4 yıl için odamıza, üyelerimize ve şehrimize hizmet etme görevini üstlendik. Tüm Meclis Üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Meclis olarak bugüne kadar yapılanların üzerine bir şeyler daha katarak çalışacağız. Yapılan seçimler  bir hizmet yarışıdır ‘Bu yarışta meclisimiz bayrağı bize devretti. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı da hep  beraber  daha ileriye taşıyacağız” dedi.