Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanını Seçti

7 Nisan 2018
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanını Seçti

1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri organ  seçimlerinin tamamlanmasının ardından  Çorlu TSO Meclisi; 07 Nisan 2018 Cumartesi günü biraraya gelerek yargı gözetiminde  gerçekleştirdiği seçim ile Yönetim Kurulu Başkanı,  Yönetim Kurulu  Üyeleri, Birlik Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçti.

Çorlu TSO  46 Meclis Üyesinden; 46’sının oy kullandığı seçimde;

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan adaylarından; İzzet Volkan (32),  Bülent Mutlu (12)  oy aldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine  İzzet Volkan seçildi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi

İzzet Volkan (Başkan), Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Haşim Yiğit, Kaya Kumyol, Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Gönül İşbul, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel  seçildiler.

TOBB Genel Kurul Delegeleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Delegeliğine; Ramazan Dumru, Volkan Çelebi,  Necati Yıldız, Göksel Şahin, İsmail Korkut, Gökhan Tunalı, Muammer Sert,  Fatih Keskin, Mustafa Bahadır Yekeler, Ramazan Yaman, Metin Babacan seçildiler.

Çorlu TSO Disiplin Kurulu Üyeleri

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyeliğine ise; Serkant Hocaoğlu, Saral Sarıalioğlu, Birol Şeref,  Ali Kuluptakan,  Emre Ersöz, Sıtkı Ercan seçildiler.

Girilen yolun bir sevda ve hizmet işi olduğunu dile getiren  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı  İzzet Volkan “Öncelikle  Çorlu TSO’da  şimdiye kadar görev yapan tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı çatı altında meclis üyelerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte bölgemizi  çok daha iyi yerlere getirmek asıl amacımızdır. Çorlumuz ve üyelerimiz  için birlik ve beraberlik içinde hizmet vereceğimize  inanıyorum” dedi.