Endüstri 4.0 İçin Check-up ve Sağlıklı Süreç Geliştirme Reçeteleri Semineri

26 Şubat 2018

26/02/2018

“Endüstri 4.0 İçin Check-up ve Sağlıklı Süreç Geliştirme Reçeteleri” Semineri  06 Mart 2018 tarihinde Odamız Batı Eğitim salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu seminerlere katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Endüstri 4.0 İçin Check-up ve Sağlıklı Süreç Geliştirme Reçeteleri

Seminer içeriği: İş akış, görev tanımlamaları, Zaman ve metot etütleri, Proses planlama, Üretim yönetim ve takip sistemleri, hedeflerle yönetim, personel yetkinlik matrisleri, kalite çemberleri, Kaizen 8D Problem çözme faaliyetleri, DÖF, Montaj hattı dengeleme, Değer akış haritaları, Analiz ve geliştirme, Süreç analizi, İyileştirme ve tasarımı, 5S çalışmaları, Tesis planlama, Üretim ve kapasite planlama, ERP danışmanlığı, ISO/TS 16949 Kalite Yönetim Sistemi, Toplam verimli bakım, Yalın üretim yönetimi.

Konuşmacı: Dr. Doğan HASAN

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Tarih: 06 Mart 2018 Salı

Saat: 14.00-16.00

Not:

Seminerin hedef kitlesi firmalarda karar verici pozisyonda bulunan kişilerdir. Karar vericilerin seminere alt kısımda Ek’te bulunan “Endüstri 4.0 Ön Tanı Öz Değerlendirme” formunu doldurarak katılması önem arz etmektedir.

Ek: Endüstri 4.0 Ön Tanı Öz Değerlendirme Formu

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)