2018 Projelerine Start Verildi

4 Ocak 2018
2018 Projelerine Start Verildi

Odamız 2018 yılı projeleri ve Trakya Kalkınma Ajansı ile yapılabilecek işbirlikleri 3 Ocak 2018 Çarşamba günü masaya yatırıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkan Vekili U. Berkay Habiboğlu, Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Melih Ergene, Planlama Program Koordinasyon Birimi uzmanı Elif Öztüfekçi, İzleme Değerlendirme Birimi Uzmanı Tuğrul Kaan Asan, Odamız Sanayi ve Proje Servisi Sorumlusu  Cihan Tomris, Proje Servis Görevlisi Gülbahar Küçük, Kalite Yönetim Temsilcisi ve Proje Serv. Sorumlu Yardımcısı Buket Özçelik Gürcan, Bilgi İşlem Sorumlusu Doğan Kahraman ve AR - GE Servis Sorumlusu Hande Değirmenci, toplantıya katılımda bulundu.

Odamız ve Trakya Kalkınma Ajansı ile birlikte yürütülen toplantıda; paydaşı olduğumuz verimlilik odaklı projeler hakkında görüşüldü ve küçük ölçekli mali altyapı ve iktisadi - mali kalkınma teklif çağrıları bilgilendirme toplantısına iştirak edildi.