Küçük İşletmeler Küresel Video Yarışması - ICC-WTO

Tarih     :24/10/2017

Sayı       :11934

İlgi: Milletlerarası Ticaret Odası (ICC)'nin 24.10.2017 tarihli e-postası

İlgide kayıtlı e-postada, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC); Dünya Ticaret Örgütü (WTO) ile işbirliğinde oluşturulan ‘ICC-WTO Küçük İşletme Şampiyonları’ girişiminin bir parçası olarak Google tarafından ‘Küçük İşletmeler Küresel Video Yarışması’ projesini başlatılmıştır.

Google video yarışması için son başvuru tarihi 31 Ekim 2017 olarak belirlenmiştir.

Yarışma için KOBİ’lerin yapması gerekenler:

1-      İnternetin şirket faaliyetlerine nasıl katkı sağladığıyla ilgili kısa bir video paylaşılması (4 dakikadan fazla olmamalıdır)

2-      #msmesgoingglobal etiketi kullanılarak videonun YouTube’a yüklenmesi

3-      YouTube videosunun URL’sinin [email protected] e-posta adresine gönderilmesi

Ödül: Kaydedilen tüm videolar Google Video Yarışması’na katılacaktır. Kazananlar, tüm masrafları karşılanacak şekilde, Google ofisinde ‘Dijital Beceriler Sınıfına’ kabul edilecekleri bir eğitim turu kazanacaklardır. Yarışmanın kazanları, Dünya Ticaret Örgütü’nün (WTO) Buenos Aires’te gerçekleşecek 11. Yıllık Toplantısında ilan edilecektir.

Detaylı bilgiye https://www.wto.org/english/forums_e/business_e/video_challenge_e.htm linkinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.