Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül "Küsi 9. Koordinasyon Toplantısı"na İştirak Etti

28 Eylül 2017

Kamu, Üniversite, Sanayi İş Birliği'nin (KÜSİ) 9. Koordinasyon Toplantısı 28 Eylül 2017 Perşembe günü Tekirdağ'da yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'ün katıldığı toplantıya; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Trakya Üniversitesi Rektörü (TÜ) Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Oda/Borsa Başkanları  ile çok sayıda yetkili katıldı.

Üniversite ve sanayi sektörünün başarılarının birbirine bağlı olduğunun altını çizen Ceylan, şunları kaydetti:

"Çünkü biz biliyoruz ki üniversite olmadan, bilim olmadan sanayicinin gelişmesi, sanayi olmadan da üniversitenin büyüme imkanı yok. O yüzden de biz bu birlikteliği sağlayacak koordineyi gerçekleştirmek zordundayız. Bunun bilinci ile bu çalışmaları takip ediyoruz. Gerçekten üniversitelerimiz de, hocalarımız da o iş birliğini sürdürmeye gayret ediyorlar. Yapılan çalışmalara bizzat iştirak ederek bu çalışmalara katkı sağlıyorlar. O yüzden emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Aleminyum, tekstil, kimya sektöründe çok güzel ve başarlı çalışmalar yaptık."