Türkiye Sırbistan Tarım İş Forumu

Tarih     :02/08/2017

Sayı       :8843

İlgi: TOBB’nin 01.08.2017 tarihli ve 411/12050 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 24-25 Ağustos 2017 tarihlerinde T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın teşrifleriyle Türkiye-Sırbistan Tarım İş Forumunun gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Daha önce Gürcistan, İran, Ukrayna, Çekya, Azerbaycan, Arnavutluk, Afrika Kıtası ve Arap Dünyasında başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği ifade edilen Tarım İş Forumlarının, tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalara karşılıklı diyalog ve işbirliği imkânı sağladığı bildirilmektedir.

Foruma katılım göstermek isteyen firma temsilcilerinin en geç 04.08.17 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.