Emeklilik Çalıştayı

Tarih     :31/07/2017

Sayı       :8777

İlgi: TOBB’nin 24.07.2017 tarihli ve 0515-340/11630 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından emeklilerin sorun ve beklentilerine yönelik tespitlerin yapılarak emekli dernekleri, işçi sendikaları, akademisyenler ve diğer paydaşların katılımları ile uzman görüşlerinin paylaşılacağı Kasım ayında Ankara’da iki gün sürecek “Uluslararası Emeklilik Sempozyumu/Çalıştayı” düzenlenmesi planlanmaktadır.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, TOBB’den söz konusu çalıştayda değerlendirilmek üzere üyelerimizin emeklilik ile ilgili sorunları ve beklentilerinin taraflarına gönderilmesini talep etmektedir.

Bu itibarla; Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına gönderilecek Odamız üye görüşlerinin hazırlanmasında değerlendirilmek üzere “emeklilik sorunları ve beklentileri” hususundaki görüş ve önerilerinizin 09 Ağustos 2017 tarihine kadar Odamıza ([email protected] mail adresine ) word formatında gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.