Almanyada Yatırım Toplantısı

31 Mayıs 2017

Tarih     :31/05/2017

Sayı       :6397

Alman-Türk Sanayi ve Odası’nın “Almanya’da Yatırım” konu başlıklı toplantısı 06 Haziran 2017 tarihinde saat:10.00 da Tarabya’da gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantıya Piyasa Araştırmaları Bölüm Müdürü Zafer Koç ve PAE Hukuk Bürosundan Emre Keki’nin sunum yapacak olup katılım ücreti 350 TL (KDV Dahil) dir. Kayıt ve ayrıntılı bilgi için [email protected] ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. (Toplantı en az 10 kişinin katılımı durumunda gerçekleştirilecektir.)

Bilgilerinize sunarız.