Çorlu TSO´da MERSİS Kapsamında "E-İMZA" Semineri Gerçekleşti

10 Eylül 2013
Çorlu TSO'da MERSİS Kapsamında

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. İş Ortağı olan E-Bilişim Tech Sistem Teknolojileri ve Ürün Hizmetleri firması işbirliği ile  Yeni Türk Ticaret Kanunu'na Göre Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) kapsamında  düzenlenen "E-İMZA" konulu seminer 10 Eylül 2013 Salı günü Odamız  Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

E-Bilişim Tech / E-İmza Destek ve Pazarlama Sorumlusu Vedat Adıgüzel'in sunumunu gerçekleştirdiği seminerde; Elektronik İmza Tanımı, Elektronik İmza Kullanım Alanları, Elektronik İmza Sağlanan Kamu Projeleri, Elektronik İmza ile Sağlanan Faydalar, Yeni Türk  Ticaret Kanunu ve Elektronik İmza Kapsamı, MERSİS İşlemleri Hakkında Genel Bilgi, Elektronik İmza Temini, Kimlik Doğrulama ve Eğitim Hizmetleri hakkında katılımcılara bilgiler  verildi.