Belarus Ortak Sanayi ve Teknoloji Çalışma Grubu

Tarih     :06/04/2017

Sayı       :4180

İlgi: TOBB’nin 05.04.2017 tarihli ve 0411/5720 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile Belarus Sanayi Bakanlığı arasında kurulmuş olan Ortak Sanayi ve Teknoloji Çalışma Grubu’nun 3. Dönem Toplantısının, 2-3 Mayıs 2017 tarihlerinde Belarus’ta gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Belarus tarafinın toplantı gündemine ilişkin önerileri ekte iletilmektedir.

Toplantı gündemine ilişkin görüşler, Çalışma Grubu kapsamında yer verilecek işbirlikleri ile protokolde bulunmasında fayda görülen hususlara dair görüşleri TOBB iletilmek üzere, 07 Nisan 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected] iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER
Ek: Gündem Taslağı (Belarus)