Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan´dan Çorlu TSO Geleneksel II. İndirimli Alışveriş Günleri" Tanıtım Standı´na Ziyaret

16 Eylül 2013
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'dan Çorlu TSO  Geleneksel II. İndirimli Alışveriş Günleri

13-14-15 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşen Çorlu Belediyesi  tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali'nde odamız tarafından açılan standta; Çorlu'da iş dünyasının ve tüketicinin kazanmasını sağlamak, ticareti canlandırmak, piyasaya hareketlilik kazandırmak, Çorlu'da yaşayanlara ve Çorlu'da kazananlara ortak faydalar sağlamak amacıyla 30 Eylül-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan   "Çorlu TSO  Geleneksel II. İndirimli Alışveriş Günleri" kampanyamızın tanıtımı gerçekleşti.

Standı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim ve Çorlu halkı ziyarette bulunarak kampanyayla ilgili bilgiler aldılar.