Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hk.

6 Mart 2017

Tarih     :06/03/2017

Sayı       :2824

İlgi: Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın 22.02.2017 tarihli ve DTSO.GSY.17/536 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 2009 yılından beri her yıl düzenli olarak, farklı sektörlerde fuar organizasyonlarına ev sahipliği yapan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası yeni fuar ve kongre merkezimizin açılışının 18-22 Nisan 2017 tarihinde TÜYAP fuar organizasyonu ve yerel kurumların işbirliğinde 8. Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile yaptığı bildirilmiştir.

Bu yılın ilk fuarı olan Diyarbakır 8. Ortadoğu Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda sektörden katılımcı firmalar ile farklı ülkelerden alım heyetlerini, Ülkemizden ve bölgemizden işletmeleri, kurumları buluşturduğu belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.