Çorlu TSO´da İnşaat Sektörü İle İlgili "Sektörel Sorunlar" Toplantısı Gerçekleşti

24 Eylül 2013
Çorlu TSO'da İnşaat Sektörü İle İlgili

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın 6. Meslek Komitesi kararına istinaden; İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize yönelik düzenlenen "Sektörel Sorunlar" konulu toplantı 24 Eylül 2013 Salı günü Odamız konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantıda; Çorlu TSO 6. Meslek Komite Başkanı  Kurtuluş Ay, Çorlu Belediyesi- İmar ve Şehircilik  Müdürlüğü'nden  Ceyda Özcan Çağlar ve  Erkin Gürel, Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ)'dan Muafak Yeşilkaya  ve Gürkan Akyel, Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ÇORDAŞ)'dan  Rıza Temizkan ve Kaan  Alev  inşaat sektöründeki üyelerimizle sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulundular.

Toplantıya; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Ercili ve İnşaat sektöründeki üyeler katılımda bulundular.