Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan Trakya Oda Ve Borsaları’na Ziyaret

4 Ekim 2013
Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan Trakya Oda Ve Borsaları’na Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Serkan Ercili, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin 03 Ekim 2013 Perşembe günü Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret Borsası,  Babaeski Ticaret  ve Sanayi Odası  ve Babaeski Ticaret Borsası'na ziyarette bulundular.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri; Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretlerinde Meclis Başkanı M. Gürel Balkan, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-Sayman Üye Hüseyin Bilgiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri;  Edirne Ticaret Borsası ziyaretlerinde  Meclis Başkanı Fedai Canım, Meclis Katip Üyesi Ahmet Özmen ve Meclis Üyesi İsmail Arslan; Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Güre,  Meclis Başkan Yardımcısı Nasıf Gürgül, Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Apak, Süleyman Kılıç, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erhan Bederli ve Meclis Üyeleri; Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün tarafından ağırlandılar.

Trakya Oda ve Borsa ziyaretleri hakkında konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün; ‘Trakya Oda ve Borsalarımıza yaptığımız ziyaretlerimizin amacı; Birliğimiz Oda ve Borsa Organ Seçimleri kapsamında bizler gibi görevlerini yeni devralan Başkanlarımız ve Yöneticileri ile tanışarak; Trakya Oda ve Borsaları olarak hangi hususlarda ortak hareket edebileceğimizi ve bilgi alışverişinde bulunabileceğimizi tespit etmek ve ilgili hususlarda fikirlerimizin paylaşımıdır. Ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Oda ve Borsalarımızın Sayın Başkan ve Yöneticileri nezaketle bizleri ağırladılar. Kendilerine Odam adına teşekkür ediyorum. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası her zaman ve her yerde üyesinin, şehrinin ve bölgesinin menfaatleri doğrultusunda çalışacaktır" dedi.