Letonya İş Forumu

Tarih     :13.12.2016

Sayı       :12481

İlgi: TOBB'nin 09.12.2016 tarih ve 23598 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Letonya Yatırımı Geliştirme Ajansı'nın (LIAA), işadamlarını 2 Şubat 2017 tarihinde Letonya'nın Liepaja kentinde gerçekleştirilecek olan "Letonya Makine Mühendisliği'nde Mükemmellik Arayışı"  isimli İş Forumu'na davet ettiği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, İş Forumu'nun makine mühendisliğindeki başarılı gelişmeleri  teşvik  ettiği, Letonya'da iş kurmanın günümüzdeki avantajlarının ele alınacağı ve küresel tedarik zincirinin önemli bir parçası olmanın yollarının sergileneceği son derece önemli bir platform olduğu kaydedilmektedir. Programın sektördeki tanınmış yerel ve yabancı konuşmacıların sunumlarını içermekle birlikte, sektördeki deneyimlerin paylaşılmasına fırsat vermekte olduğu ve yeni küresel eğilimlerin ele alınacağı ifade edilmektedir.

Ziyaret sürecinde, LIAA temsilcileri ile toplantılar düzenleneceği, delegasyon ve ilgili girişimciler için de ayrıca işletmeler arasında toplantılar düzenlenmesine yardımcı olunacağı belirtilmiştir.

Taslak program ekte (alt kısımda) sunulmakta olup, katılımcıların kayıtları LIAA web sitesi üzerinden yapılacaktır:

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER
Ek: Program (Letonya İş Forumu)