Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan Yunanistan Ve Bulgaristan Edirne Başkonsolosları’na Ziyaret

4 Ekim 2013
Çorlu  Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan Yunanistan Ve Bulgaristan Edirne Başkonsolosları’na Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Serkan Ercili, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin 03 Ekim 2013 Perşembe günü  Yunanistan Edirne Başkonsolosu Katerina Varvarigou ve Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Lumbomir Popov'a ziyarette bulundular.

"Hedefimiz  iki  ülke arasında ki ticaret hacmini artırmaktır"

Yunanistan Edirne Başkonsolosu Katerina Varvarigou ve Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Lumbomir Popov ziyaretlerinde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "En büyük hedefimiz komşu ülkelerimiz ile aramızdaki ticaret hacmini arttırmaktır. Sınır komşuları olan Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan Balkanların ayrılmaz birer parçasıdır. Bu sebeple; sanayici ve iş adamlarımıza vize verilmesi konusunda kolaylıklar sağlayacağınıza inanıyoruz. Daha fazla ticaret, daha fazla ekonomik işbirliği yaratmak, aynı zamanda da kültürel ve sanatsal alanlarda da ilişkilerimizi daha kapsamlı hale getirmek istiyoruz" dedi.

Yunanistan Edirne Başkonsolosu Katerina Varvarigou ve Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Lumbomir Popov ise  Ülkeler arasındaki ticaret hacmini arttırmanın ülkeleri için de öncelikli amaç olduğunu, iş adamlarının rahatlıkla seyahat edebilmesi ve ticaret yapabilmeleri için her türlü kolaylığı göstermeye çalışacaklarını söyleyerek; Çorlu Ticret ve Sanayi Odası Başkan ve Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.