Devlet ve AB Destekleri Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

7 Ekim 2013
Devlet ve AB Destekleri Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Devlet ve AB Destekleri" konulu bilgilendirme toplantısı  07 Ekim 2013 Pazartesi günü Odamız Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantının sunumunu yapan Kıdemli Proje Uzmanı ve Eğitmeni İbrahim COŞKUN; "Ar-Ge Kavramından Ar-İn Kavramına, AB Horizon 2020 Perspektifi,  İşletmelere Yönelik Yeni Hibe Fırsatları, Ulusal Hibe Destekleri,  Hangi Ulusal Hibe Programı İşletmeye En Uygun Destek Enstrümanına Sahiptir?, TÜBİTAK mı, KOSGEB mi, yoksa Kalkınma Ajansı mı işletmenize en uygundur? En İyi Kararı Nasıl Vermeliyiz? İşletmelere Yönelik Proje Teklifinin Hazırlanmasından Projenin Tamamlanmasına Kadar Geçen Süreç Nasıl İşler ve Bu Süreç Nasıl Yönetilmelidir?, Proje Teklifleri Nasıl ve Kimler Tarafından Değerlendirilir? Örnek Kabul Olmuş ve Tamamlanmış Hibe Projeleri ve Hibe Projesi Hazırlamadaki Püf Noktalar Nelerdir?  konularında katılımcılara bilgiler verdi.