Türkiye-Orta Doğu 3üncü Uluslararası Tahkim Zirvesi - 14 Aralık 2016

15 Kasım 2016

Tarih     :15.11.2016

Sayı       :11453

İlgi: Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye)'nin 15.11.2016 tarihli e-postası

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Orta Doğu 3üncü Uluslararası Tahkim Zirvesi 14 Aralık 2016 tarihinde Wolters Kluwer’ın ev sahipliğinde İstanbul Grand Hyatt Otel’de gerçekleşecektir. ICC Türkiye Milli Komitesi üyeleri kayıt ücreti için %20 oranında bir indirimden yararlanabileceklerdir.

Türkiye-Orta Doğu 3üncü Uluslararası Tahkim Zirvesi  programına ve kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgilere Zirve'nin internet adresinden ulaşabilir ve kaydınızı yaptırabilirsiniz.  Program ve kayıt formu ayrıca ekte (alt kısımda) tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.