Çorlu TSO´dan İhtiyaç Sahibi "1.500" Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

11 Ekim 2013
Çorlu TSO'dan İhtiyaç Sahibi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar       Birliği'nin 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği 30.000 TL ile Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi 1.500 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

Ayakkabılar; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim tarafından Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş'a teslim edildi.

Konu hakkında konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yapmış olduğu giyecek yardımı kapsamında bu yıl öğrencilerimizin ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak için karar aldık. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün belirlediği okullarda 1.500 öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız  Kurban Bayramı ve yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.