Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Tekirdağ ili Oda / Borsa Toplantısına İştirak Etti

27 Mart 2015
Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nun teşrifleriyle 08 Nisan 2015 Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenecek olan, "VIII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası" öncesinde, 27 Mart 2015 Cuma günü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda; Tekirdağ ili Oda/Borsa Başkanlarının katılımlarıyla, genel sorunlar ve çözüm önerileri istişare toplantısı gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu katıldı.

Eklenme Tarihi: 27.03.2015