4 Mayıs 2016
Serkant Hocaoğlu "Demo Day" Etkinlik Programına Katıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, 3 Mayıs 2016 Salı günü Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "Demo Day" etkinlik programına katıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı'nın bölgedeki girişimcilik ekosistemini geliştirmek için Bölge Üniversiteleri, Ticaret ve Sanayi Odaları, Teknoparklar ve diğer paydaşlar ile imzaladığı iş birliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen "Yeni İşim Girişim" programı kapsamında tamamlanan "Let's Up Eğitim Programı" sonucunda Amerika'da bulunan Silikon Vadisi'ne gitmeye hak kazanan 3 kişinin belirlendiği toplantıya; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Akçal ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, katılımda bulundular.

HABER GÖRSELLERİ