12 Nisan 2016
İsmail Köroğlu ve Cevat Sevim "Ekonomi Zirvesi"ne İştirak Ettiler

Edirne Ticaret Borsası ve sektörde finansal çözüm ve iş geliştirme hizmetleri konusunda Uluslararası nitelikte faaliyet göstermekte olan NoorCM Akademi'nin işbirliğinde düzenlenen "Ekonomi Zirvesi" 9 Nisan 2016 Cumartesi günü Edirne Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim'in de iştirak ettiği toplantıya; Edirne Ticaret Borsası Konferans salonunda gerçekleştirilen ekonomi zirvesine Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, NoorCM Genel Müdürü Jihad Shannak, Meclis Başkanı Fedai Canım, Genel Sekreter Serkan Kösem ve Borsa Üyeleri ile Trakya Üniversitesi Bankacılık Bölümü öğrencilerinin yanı sıra iş adamları, girişimciler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Açılış konuşmasında kriz dönemindeki firmalar için yararlı bilgilerin bulunduğunu belirten Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk; ” Edirne Ticaret Borsası Uluslararası çapta finansal danışmanlık ve iş geliştirme konusunda hizmet veren NoorCM  firması ile yapılan organizasyona hoş geldiniz. İnşallah çok değerli bilgiler bizle paylaşacaklar. Bugün zirvede merkez bankası politikaları, jeopolitik gelişmeler, finans piyasalarındaki durumlar gelişmeler. Aynı zamanda kriz döneminde firmaların pozisyonları ve krizi fırsata çevirme konularında katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Ekonomi paneli sonrasında, NoorCM profesyonel ekibi tarafından yatırımcılara yönelik sermaye piyasalarının ve araçlarının tanıtımları gerçekleştirilerek, Noor Akademi Direktörü & Bloomberg HT Analisti Ateşan Aybars'ın katkıları ile risk yönetimine yönelik kurumsal firmalara farklı modellemeler tanıtıldı.

HABER GÖRSELLERİ