Çanakkale Zaferin´in 101. Yıldönümü Çorlu´da Kutlandı

18 Mart 2016
Çanakkale Zaferin´in 101. Yıldönümü Çorlu´da Kutlandı

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünde 18 Mart Şehitlerini Anma Töreni Çorlu Şehitliği'nde gerçekleşti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu'nun da iştirak ettiği törene; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korg. Alpaslan Erdoğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan askeri erkan, vatandaşlar, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende; günün anlam ve önemini belirten konuşma Kurmay Binbaşı Ahmet Erbey, tarafından yapıldı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç tarafından şehitlik özel defterinin imzalanmasının ardından katılımcılar tarafından şehit mezarları ziyaret edildi.