İbrahim Gönül ve Haşim Yiğit,Çerkezköy TSO´da Gerçekleşen Gıda Komiteleri Toplantısı´na İştirak Ettiler

16 Şubat 2016

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 1. Meslek Komite Üyesi İbrahim Gönül ile Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Meslek Komite Üyesi Haşim Yiğit, 16 Şubat 2016 Salı günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ÇTSO) düzenlenen "Gıda Komiteleri Toplantısı"na iştirak etti.

Toplantıya; Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın yetkilileri katıldı.

Halk Ekmek satış noktaları ve ruhsatsız çalışan işyerlerinin denetimi hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Halk Ekmek satışı konusunda bir toplantı yapılması gerektiği belirtilirken, Tekirdağ’ın potansiyelinin belli olduğu ve bu doğrultuda hareket edilmesi gerektiği ifade edildi.

Denetimlerin Komisyon Tarafından Yapılması Gerekiyor

Denetim mekanizmalarının eksikliği ile ilgili konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fırıncılar Derneği, Zabıta Müdürlüğü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’nden birer kişinin yer aldığı bir komisyon kurulabileceğini ve denetimlerin bu komisyon tarafından yapılabileceğini ifade etti.

Karşılıklı fikir alışverişiyle devam eden toplantı sonunda, her ilçeden temsilcinin yer alacağı daha geniş kapsamlı bir toplantının yapılmasına karar verildi.
HABER GÖRSELLERİ