Çorlu TSO Başkanları “Çorlu Gazeteciler Derneği”nin Açılış Törenine Katıldılar

6 Şubat 2014
Çorlu TSO Başkanları “Çorlu Gazeteciler Derneği”nin Açılış Törenine Katıldılar

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin Kuruluşunun 9'uncu yıldönümünde; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ergene Kaymakamı ve Çorlu Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Edirne İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve medya mensuplarının katılımıyla dernek yeni yönetim merkezinin açılışı yapıldı.
Dernek Başkanı Levent Silistre açılışta yapmış olduğu konuşmasında; "2006 yılında kurulan derneğimiz bugüne kadar meslek ilkeleri doğrultusunda birlik ve beraberlik örneği sergiledi. 2013 yılı Nisan ayında yapmış olduğumuz genel kurul toplantısından sonra faaliyetlerimizi hızlandırdık. Eğitim semineri ve sosyal aktiviteler düzenleyip, meslektaşlarımızın birlik ve dayanışmasını sağladık. Biz büyük bir aileyiz. Derneğimize katkı sağlayan meslektaşlarımıza ve faaliyetlerimizde yer alarak bizlere güç veren protokol üyelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve bugün burada açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum " dedi.