Çorlu TSO Başkanları Trakya Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı’na Katıldılar

6 Şubat 2014

Trakya Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay'ın daveti ile 05 Şubat 2014 Çarşamba günü Tekirdağ TSO Konferans Salonu'nda düzenlenen organizasyon ile gerçekleştirildi.

Tekirdağ, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli İl ve İlçelerindeki 27 Oda ve Borsanın Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterleri toplantıya iştirak etti.

Toplantıya Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün katılımda bulundular.