AR-GE Destekleri ve İnovasyon Yönetimi Eğitimi

11 Ocak 2016

11/01/2016

Odamız tarafından 29 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek “AR-GE Destekleri ve İnovasyon Yönetimi” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Günümüzün zorlu rekabet koşullarında şirketlerin sürdürülebilir büyümesinin tek yolu araştırma-geliştirme (AR-GE) ve yenilikten geçmektedir. AR-GE projeleri için TÜBİTAK Teknoloji  ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) destek programlarından faydalanmak isteyen şirketlere programlar ve proje destekleme süreçleri hakkında detaylı bilgi.

Eğitimci: Fatih YALDIZ

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 13:30-17:30

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.