Çorlu TSO´da "Sabancı Ekolü ile İhracat Satış ve Pazar Geliştirme Yöntemleri" Eğitimi Gerçekleşti

10 Şubat 2014

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Sabancı Ekolü ile İhracat Satış ve Pazar Geliştirme Yöntemleri" konulu eğitim 08 Şubat 2014 Cumartesi günü Odamız Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Eğitimde Sabancı Temsa Global Şirketi İhracat Ülke Müdürü Mehmet Dikçe Uluslararası satış ve pazarlama tanımları, Uluslararası satış ve pazarlamanın önemi, Uluslararası pazara girme yöntemleri, Uluslararası pazar geliştirme yöntemleri, Ürününüzü veya hizmetinizi nasıl ücretlendirirsiniz?, Pazardaki rakipler ve zorluklar, Operasyonel etkinlikler konularında katılımcıları bilgilendirdi.