Çorlu TSO 14. Meslek Komitesi Olağan Toplantısı Gerçekleşti

5 Ocak 2016
Çorlu TSO 14. Meslek Komitesi Olağan Toplantısı Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 14. Meslek Komite Başkanı Hülya Perin ve Üyeleri ile Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı İlhan Kurt'un katılımıyla 4 Ocak 2016 Pazartesi günü gerçekleşen Çorlu TSO 14. Meslek Komitesi Olağan Toplantısı'nda emlak sektöründeki sorunlar masaya yatırıldı.

Toplantıda; "Çorlu’da ki emlak sektörü sorunlarının tartışılması, konu hakkında resmi kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve istişare edilmesi amacıyla;  Çorlu Emlakçılar Odası, Çorlu Belediyesi, Çorlu Vergi Dairesi, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Çorlu Tapu Müdürlüğü’nden yetkili kişilerin davet edilmesine ve 01 Şubat 2016 tarihinde toplantı düzenlenmesine karar verildi.