Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün ÇESAV´ın Genel Kurul Toplantısı´na Katıldı

20 Şubat 2014
Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün ÇESAV´ın Genel Kurul Toplantısı´na Katıldı

Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) Genel Kurul Toplantısı Çorlu Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Genel Kurul'a Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün katılımda bulundular.

Kongre Divan Başkanlığı'na Av. Orhan Perçinoğlu, Başkan Yardımcılığına Av. Haşim Korkmaz ile Katip Üyeliğine Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş seçildi.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan yaptığı konuşmada; " Vakfın örnek çalışmalarını destekliyor ve takdir ediyorum. Sağlık ve eğitim ağırlıklı çalışmalar Çorlu için önemli. Yeni devlet hastanemizde yeni bölümlerin açılması sevindirici bir durum. Vakfın Çorlu'ya okul kazandırması için de faaliyetlerini sürdürmesini diliyorum"dedi.