ETKİNLİK TAKVİMİ

SAYIN ÜYEMİZ

12081

12/11/2015

Odamız tarafından 27 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek “Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Güvenlik Organizasyonu ve Personel Güvenliği” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,

İbrahim KARAĞÖZ

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu:  Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Güvenlik Organizasyonu ve Personel Güvenliği Eğitimi

Eğitimci: TÜRK LOYDU EĞİTMENİ / MÜJGAN ÇETİN

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 09:30-17:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

Not: Eğitimimize sadece üyelerimiz katılımda bulunabilirler. Katılım 20 kişi ile sınırlıdır. Eğitimimiz ücretsizdir.

Eğitime kayıt yaptırıp tam zamanlı katılım gösteren tüm katılımcılara “Türk Loydu tarafından Katılım Sertifikası” verilecektir.