KOBİ Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Semineri

6 Kasım 2015

06/11/2015

Odamız ile KOSGEB işbirliğinde 12 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleştirilecek “KOBİ Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısı ” konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: KOBİ Proje Destek Programı uygulama esasları, yararlanma koşulları ve destek üst limitleri, KOBİ Proje Çağrı konuları: Konu 1: KOBİ’lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek, Konu 2: KOBİ’lerin Markaya Yönlendirilmesi, Desteklerden yararlanma süreci hakkında genel bilgiler aktarılacaktır. Program Bütçesi 55 Milyon TL olup Proje Teklif Çağrıları kapsamında proje başvuruları 30 Kasım 2015 (saat 23.59) tarihinde sona erecektir.

Konuşmacı: KOBİ Uzman Yardımcısı Şule ALKIŞ

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 14.00-16.00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)