Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün Türkiye-İtalya İş Forumuna Katıldı

31 Ocak 2014
Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün Türkiye-İtalya İş Forumuna Katıldı

İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano'nun daveti üzerine, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ün 28 Ocak - 01 Şubat 2014 tarihlerini kapsayan İtalya'ya resmi ziyareti kapsamında gerçekleştirilen "Türkiye-İtalya İş Forumu"na Çorlu Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Enis Sülün resmi davetli olarak katıldı.

Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından organize edilen ve aralarında işadamları ve Oda başkanlarının da yer aldığı 100 kişilik davetli listesinde yer alan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Roma ve Floransa'yı kapsayan programa  iştirak etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül; Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve TOBB-DEİK Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun onurlandırmalarıyla, iki ülke işadamları ile önde gelen kurum temsilcilerinin bir araya geldiği "Türkiye-İtalya İş Forumu"na katıldılar.