2 Eylül 2015
Çorlu TSO´da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi işbirliğiyle; 27 Nisan - 8 Mayıs ve 25 Mayıs - 4 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" tamamlanmıştır.

Eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar için KOSGEB Tekirdağ Müdürü Sayın Tolga Erkan ve Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Ahmet Durmuş'un katılımlarıyla 2 Eylül 2015 Çarşamba günü Odamız Meclis Salonu'nda sertifika töreni gerçekleştirildi.

Sertifika töreninde; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin hazır bulundular.

"ÇORLU TSO OLARAK GİRİŞİMCİ ADAYLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ"

Sertifika töreninde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Odamız, Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi ve KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü'nün destekleriyle 27 Nisan - 8 Mayıs ve 25 Mayıs - 4 Haziran 2015 tarihlerinde toplam 140 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan girişimciler sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Çorlu TSO olarak bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB'in de destekleriyle devam edecektir. Girişimcilerimizin bölgemize ve Çorlumuza katma değer sağlamasını temenni eder, bizlere bu imkânı sağlayan KOSGEB adına Sayın Tolga Bey'e, bizimle iş birliğinde bulunan İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Ahmet Bey'e teşekkür ederiz" dedi.

"ALDIĞINIZ SERTİFİKALARIN NETİCESİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ"

Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Durmuş; "2014 yılı içerisinde açılmış olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine destek veren Çorlu TSO' ya çok teşekkür ederim" dedi.

Girişimci adaylarına seslenen Durmuş;"Biz sizlere işiniz olmadığı için ve birer işletmeci olmanızı istediğimiz için böyle bir imkan sunduysak lütfen bunların sonuçlarını görelim. Siz ne kadar işinizin arkasında buradaki eğitiminizden o kadar fayda görürsünüz, İşletmenizi açtıktan sonra bizimle bağlantınızı kesmeyin. açıklamalarında bulundu.

"AÇILACAK İŞLETMELER BÖLGEMİZE VE ÇORLUYA HAYIRLI OLSUN"

KOSGEB Tekirdağ Müdürü Sayın Tolga Erkan; "Açacağınız işletmeler bölgemize ve sizlere hayırlı olsun. Şu an hepiniz girişimci adayısınız. Kendi şirketlerinizi kuracaksınız. İşletme ve KOBİ statüsüne geçeceksiniz. Bu sertifika evladiyelik bir sertifikadır. İster beş, ister on yıl sonra şirketinizi kurabilirsiniz. 140 saatlik eğitim boyunca teorik eğitimi aldınız. Bundan sonra işletmelerinizi açtığınızda hayat eğitimini alacaksınız. İstediğiniz zaman kapımızı çalabilirsiniz" dedi.

HABER GÖRSELLERİ