25 Haziran 2015
Çorlu TSO İftar Yemeği Düzenledi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından düzenlenen iftar yemeği, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Çorlu Belediyesi Aş Evi'nde gerçekleşti.

İftar yemeğine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Serkan Gürzsoy, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu TSO Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri,Çeşitli Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Odaları Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Basın Mensupları katılımda bulundular.

İftar yemeğinde katılımcılara hitaben konuşma yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi adına iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini iletti.  Sülün, bundan sonraki Ramazanlarda da beraber olma temennilerinde bulundu.

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen iftar yemeği okunan yemek duaları ile son buldu.

HABER GÖRSELLERİ