12 Haziran 2015
Kırklareli 3.Meslek Komitesi´nden Çorlu TSO 8.Meslek Komitesi´ne Ziyaret

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Meclis Başkanı Erdoğan Semerci, 3.Meslek Komite Başkanı Serhad Güney, Başkan Yardımcısı Şükriye Alkan, Meslek Komite Üyeleri; Atilla Akın, Yavuz Beğeçarslan ve Şevket Başgelen den oluşan Kırklareli TSO 3. Meslek Komite Heyeti, 12 Haziran 2015 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu  TSO) 8. Meslek Komitesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 8. Meslek Komite Üyesi Engin Adıgüzeloğlu, Meclis Üyesi ve 08. Meslek Komite Üyesi Zeynel Yurtseven, Komite Başkanı Aykan Tanrıverdi ve Komite Başkan Yardımcısı Gürkan Satırcıoğlu, hazır bulundular.

BÖLGEMİZ VE ÇORLU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Kırklareli TSO Heyeti'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Bu gibi ziyaretler sonucunda odalararası işbirliği ve sinerji ortaya çıkacaktır. Odamız olarak Bölgemizin ve Çorlu'nun gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, açıklamasında bulundu.

ORTAYA ÇIKAN SİNERJİYLE BİRLİKTE BAŞARIDA GELECEKTİR

Kırklareli 3. Meslek Komite Üyelerini misafir etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 8. Meslek Komite Üyesi Engin Adıgüzeloğlu; Kırklareli TSO 3. Meslek Komite Üyelerine anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Esasında tüm meslek komiteleri olarak bu tür ziyaretleri gerçekleştirmemiz gerekiyor. Çünkü bu tür toplantılarda ortaya çıkan sinerji bizlere ticari hayatta daha sağlam adımlar atmamızı sağlayacak, dolayısıyla da başarı getirecektir. Kırklareli TSO’nun öncelikle Kırklareli İl ve İlçelerindeki odalara yönelik olarak başlattığı, sonrasında ise Trakya’daki Odaları da içine alarak genişletilen bu toplantılara öncülük ettiği için kutluyor, teşekkür ediyorum,  dedi.

GIDA SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARIYORUZ

Bölgemizdeki diğer Meslek Grupları ile bir araya gelerek sorunlarımızı çözmeyi hedefleyen bir çalışma düzenledik, diyen Kırklareli 3. Meslek Komite Üyesi Şevket Başgelen; Bu kapsamda daha önce Lüleburgaz Meslek Grupları ile bir araya geldik. Sonrasında ise Edirne, Uzunköprü, Keşan ve Tekirdağ'da ki Meslek Grupları ile bir araya gelerek 3.Meslek Grubu ile ilgili olarak gıda üzerine yapabileceğimiz projeler ve sorunları konuştuk. Bugün de Çorlu TSO 8. Meslek Komite'sini ziyaret ederek gıda sektörünün sorunlarına çözüm önerileri arıyoruz. Önceki ziyaretlerimizde, ortak fuar çalışmaları, Uluslararası İş Forumlarının yapılması, yurtdışı yatırımlar ile ilgili fikirler ortaya çıktı. ifadelerini kullandı.

SORUNLARIMIZ ORTAK, HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Kırklareli TSO Meclis Başkanı Erdoğan Semerci, toplantının son bölümünde; Kırklareli TSO olarak ortak sorunları çözeceğiz. Bu nedenle Trakya’daki ticaret odalarını ziyaret ederek toplantılar yapıyoruz. Sorunlarımız ortak ve hep birlikte çözebileceğimize inanıyorum, dedi.

Gerçekleşen ziyaret, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ