Çorlu TSO Yönetim Kurulu´ndan Çorlu Belediye Başkanı´na Tebrik Ziyareti

15 Nisan 2014
Çorlu TSO Yönetim Kurulu´ndan Çorlu Belediye Başkanı´na Tebrik Ziyareti
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Haşim Yiğit ve Fatih Keskin, 15 Nisan 2014 Salı günü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

Tebrik ziyaretinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan,  Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt, Serhad Çatalkaya ve Erdoğan Demirci hazır bulundular.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a ve Meclis Üyelerine başarı dileklerinde bulunurken odamız projeleri hakkında da bilgiler verdi.

Yeni dönemde tekrar Belediye Başkanı seçilmenin güzel bir duygu olduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'na gerçekleştirdikleri tebrik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, toplu halde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.