Çorlu TSO Soma´yı Unutmadı

23 Mayıs 2014
Çorlu TSO Soma´yı Unutmadı

13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa ili Soma ilçemizde meydana gelen maden kazası nedeniyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bu felaket ile karşı karşıya kalan insanlarımızın ailelerine gerekli maddi yardımın ve desteğin sağlanması amacıyla, 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu ile bu doğrultudaki mevzuat hükümleri çerçevesinde bir yardım kampanyası düzenlemiştir.

Çorlu TSO'dan Kampanya'ya Tam Destek

Soma'da yaşanan elim kaza sebebiyle mağdur olan vatandaşlarımıza yardım sağlamak amacıyla düzenlenen ve bir insanlık görevi olan bu kampanya kapsamında, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyelerinin aldığı karar doğrultusunda kampanyaya destek olmak, Soma halkının yanında yer almak, acılarını paylaşmak amacıyla Odamız olarak 10 bin TL tutarındaki nakdi yardımı yapmış bulunmaktayız.

Soma'ya Düşen Ateş Tüm Türkiye'ye Düştü

Soma'ya düşen ateşin tüm Türkiye'ye düştüğünü belirten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; " Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen kaza neticesinde çok sayıda işçimiz hayatını kaybetmiştir. Millet olarak tek yürek olmamız gereken zamandayız. Bu olay içimize yangın düşürdü. İnşallah böyle bir olayla bir daha karşılaşmayız. Odamız olarak; kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz"dedi.

Kampanya İçin Halkımızın Desteklerini Bekliyoruz

Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı şu günlerde büyük felaket yaşayan Soma ilçemizde şehit olan madenci kardeşlerimizin ailelerine yardım ve destek sağlamak için halkımızın desteklerini bekliyoruz.

Duyarlı vatandaşlarımızın ve kampanyaya katılacak kuruluşlarımızın nakdi yardımlarını; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına açılan Türkiye İş Bankası A.Ş. TOBB Şubesi nezdindeki "TOBB-Soma Maden Faciası Yardım Hesabı" adı altında 4375-45045 numaralı TL hesabına (IBAN numarası TR29 0006 4000 0014 3750 0450 45) yapabilirler