Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Nükleer Santral Makine ve Ekipmanları Üretim Çalıştayı´na Katıldı

29 Mayıs 2014

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Tekirdağ Sanayiciler Derneği, , NKÜ Teknopark A.Ş. tarafından ortaklaşa düzenlenen ve İlimizde faaliyette bulunan firmaların nükleer santral makine ve ekipman pazarından daha fazla pay almasının hedeflendiği "Tekirdağ Sanayisi Nükleer Santral, Makine ve Ekipmanları Üretim Çalıştayı“28 Mayıs 2014 Çarşamba günü Ramada Otelde yapıldı.

Toplantıya; Vali Ali Yerlikaya, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Teksander Bşk. Ömer Sarıoğlu, NKÜ Teknopark Genel Müdürü Prof.Dr. Bülent Eker, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Tekirdağ, Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Başkanları ile sanayiciler katıldı.