"AB´ye Uyum Sürecinde İş Güvenliğinin Hukuki ve Teknik Boyutu" Çalıştayı

20 Mayıs 2013

AİA Çorlu İrtibat Bürosu'ndan

"AB'ye Uyum Sürecinde İş Güvenliğinin Hukuki ve Teknik Boyutu" Çalıştayı

Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle kurulan ve elli üç ülkede 600 yerel ortakla faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı'nın bölgemizdeki çalışmalarını yürüten AİA - Çorlu İrtibat Bürosu'nun faaliyetlerinden biri olarak, bölgemiz firmalarını, İş Sağlığı ve Güvenliği ile bu konudaki değişiklikler hakkında bilgilendirmek amacıyla,"AB'ye Uyum Sürecinde İş Güvenliğinin Hukuki ve Teknik Boyutu" konulu çalıştay, 29 - 30 Mayıs 2013 tarihlerinde Odamızda gerçekleştirilecektir.

Sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı bir işin kalitesini tayin eden temel unsurlardan biri. AB bu alanda oldukça kapsamlı bir mevzuata sahip. AB'ye giriş sürecinde İş Güvenliği konusunda çok sayıda yönetmelik çıkmış ve çıkmaya da devam ediyor. "İş Güvenliği" alanında son dönemde yaşanan gelişmeler ışığında, konunun teknik ve hukuki açıdan incelenerek bütünsel bir yaklaşım oluşturulmasının amaçlandığı çalıştayımıza katılımınızı rica ederiz.

KONULAR

1. Gün: 29 Mayıs 2013 Çarşamba, 10:00 - 17:00

İSG'nin Hukuki Boyutu ve Yeni İSG Kanununun Getirdikleri

2. Gün: 30 Mayıs 2013 Perşembe, 09:30 - 17:00

İSG'nin Teknik Boyutu

Katılım Koşulları:

Çalıştaya katılım ÜCRETSİZDİR. Her iki güne katılanlara katılım belgesi verilecektir. Çalıştaya katılım ve katılım belgesi için katılımcı ad soyad, firma adı, telefon ve e-posta adresi bilgilerini en geç 27 Mayıs 2013 tarihine kadar, [email protected] adresine e-posta ile veya (282) 6513510 numarasına faks ile gönderiniz.

Eğitmenler: Gökhan Küçük (Avukat), Serkan Küçük (Kimya Müh. MSc. ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı)

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Detay ve kayıt için