İnşaat Sektörü İle İlgili "Sektörel Sorunlar" Toplantısı

17 Eylül 2013

17.09.2013

Odamız  tarafından İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize yönelik aşağıda konu başlıkları ve programı belirtilen "SEKTÖREL SORUNLAR" konulu toplantımıza katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

PROGRAM :

Tarih                           : 24  Eylül 2013, Salı

Kayıt                          : 13:30 - 14:00

Seminer                      : 14:00

Konuşmacılar            :  Ceyda Özcan ÇAĞLAR / Çorlu Belediyesi- İmar ve Şehircilik  Müdürlüğü

Erkin GÜREL / Çorlu Belediyesi- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Muafak YEŞİLKAYA /   Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ)

Gürkan AKYEL / Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ

Rıza TEMİZKAN / Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ÇORDAŞ)

Kaan  ALEV / Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ÇORDAŞ)

Yer                              : Çorlu TSO Konferans Salonu (Çorlu TSO Hizmet Binası bodrum kat)

(Şeyhsinan Mah.Kantarcı Sk.No:16 ÇORLU)