Çorlu TSO´dan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´a Ziyaret

20 Haziran 2014
Çorlu TSO´dan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´a Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Meclis Başkan Yardımcısı Ersan Peyamisafa, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Fatih Keskin ve Haşim Yiğit 19 Haziran 2014 Perşembe günü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ziyarette bulundular.

"ODAMIZ OLARAK SİZLERE HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yeni görevinde başarılar dileyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte sizlere her zaman destek vermeye hazırız. İlimiz ve bölgemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇORLU TSO BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR"

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; "Enis Sülün şahsında tüm oda üyelerine teşekkür ederim . İlimiz ve bölgemiz için hep beraber çalışacağız. Çorlu TSO'nun gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve aldığı başarılar ortadadır. Böyle başarılı bir odanın bölgemiz için çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Çorlu TSO' nun yeni hizmet binası bölgenin ihtiyacı doğrultusunda önemli bir adım olmuştur" dedi.